Company Formation

Officieel Erkend Company formation Agent

Voor het oprichten van van een Engelse Limited (Ltd. of Llp.) of een International Business Corporation (IBC) is Ostrea bij uitstek uw partner. Ostrea Consult Limited is het enige Nederlandstalige kantoor dat officieel door het Britse Handelsregister (Companies House) is erkend en gevolmachtigd als Authorized Company Formation Agent.

Ostrea is daardoor ook het enige Nederlandstalige kantoor dat zelfstandig rechtstreeks online Engelse Limited Companies kan oprichten, registreren en onderhouden in het Britse handelsregister.

De Engelse Limited (Ltd.)

Aanmerkelijk betere bescherming tegen privé-aansprakelijkheid en aantasting van uw privé-vermogen dan met de Nederlandse BV dankzij het ontbreken van de uitkeringstoets. Bovendien aanmerkelijk goedkoper en veel sneller en eenvoudiger op te richten dan de Nederlandse BV. Compleet ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Inclusief uw Engelse kantooradres en alle documenten en kosten € 275,-
Lees meer..... .

De Limited Liability Partnership of LLP.

Ideaal voor kleine en startende ondernemers die met behoud van startersaftrek, MKB winstvrijstelling en de kleine ondernemersregeling toch goed beschermd willen zijn wanneer de onderneming onverhoopt in zwaar weer zou komen of failliet zou gaan en niet met hun privé-vermogen aansprakelijk gesteld willen kunnen worden. Beter beschermd dan met de Nederlandse BV maar in Nederland voor de belastingheffing gelijk aan de eenmanszaak. Compleet ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Inclusief alle documenten en kosten € 485,-
Lees meer.....

De Euro-BV

Een Nederlandse werkmaatschappij, fiscaal volstrekt gelijk aan de Nederlandse BV maar dan wel zonder de aansprakelijkheids risico's van de uitkeringstoets van de Nederlandse BV en dankzij het volledig on-line oprichten letterlijk binnen enkele uren operationeel. Inclusief alle documenten en kosten € 485,-.
Lees meer.....

De International Business Corporation (IBC)

De International Business Corporation biedt de hoogst mogelijke graad van bescherming voor bestuurders en directie van de onderneming. Met effectief doorgaans niet meer dan hooguit een paar honderd euro vennootschapsbelasting per jaar, de perfecte ondernemingsvorm voor zowel ondernemers die maximaal willen profiteren van alle mogelijkheden en vrijstellingen van het internationaal belastingrecht als voor ondernemers en particulieren die optimale privacy en bescherming van hun privévermogen zoeken.
Lees meer.....

Doorstarten bij Faillissement

Wanneer u als ondernemer, eventueel met steun van derden, wil en kán doorstarten, dan mag, in de filosofie van Ostrea Juristen, een oud, een dreigend of zelfs een lopend faillissement daarbij niet in de weg staan.
Lees meer....

Helder Prijsbeleid

Ostrea Juristen streeft naar een transparant ''alles inclusief'' prijsbeleid. U betaalt daarom nooit extra voor inschrijvingen, documenten, kantoorkosten, registered office, BTW, VAT, leges of wat dan ook. Ostrea hanteert geen vanaf prijzen maar kiest voor duidelijke voorlichting en een helder prijsbeleid. Alle prijzen en tarieven zijn inclusief alle kosten. Ostrea geeft u daarmee de zekerheid dat onaangename financiële verrassingen achteraf u bespaard zullen blijven.