Fiscalisten & Belastingadviseurs

Fiscaal-Juridische strategie

Ostrea voert, wanneer een fiscaal-juridisch standpunt moet worden ingenomen, graag namens u de gesprekken met de belastingdienst en treedt ook namens u op wanneer een strijdpunt met de belastinginspecteur is ontstaan of de gang naar de belastingrechter moet worden gemaakt.

Voorkomen is echter altijd beter dan genezen daarom onderzoeken de Juristen en de de belastingadviseurs van Ostrea graag samen met u naar wat in uw specifieke situatie de beste fiscaal-juridische strategie is en helpen zij u graag om die strategie op verantwoorde wijze en met respect voor wet en regelgeving ten uitvoer te brengen.

Mogelijkheden en kansen

Bij het uitzetten van een goede fiscale strategie dient zeker te worden bezien of het mogelijk is bepaalde of misschien zelfs wel alle, bedrijfsactiviteiten of vermogensbestanddelen op legitieme wijze buiten de jurisdictie van de Nederlandse belastingdienst kunnen worden gebracht. Als het gaat om internationaal belastingrecht, zaken als taxplanning en taxrouting, trust en offshore activiteiten dan is Ostrea het kantoor waar uw ideeën wel eens gehoor zouden kunnen vinden. Waar de onmogelijkheden en hindernissen niet worden onderschat maar waar de mogelijkheden en de kansen die het internationaal recht zeker ook aan de Nederlandse MKB of ZZP ondernemer en de vermogende particulier biedt tot hun recht komen.

Realiteitszin

Of het nu gaat om afscherming van privé- of familievermogen, het opzetten van buitenlandse vennootschappen of het daadwerkelijk buiten Nederland of buiten de EU brengen of houden van geld- en goederenstromen, de fiscaal juristen en belastingadviseurs van Ostrea beschikken over de kennis van het Nederlands en het internationaal recht die bij het opzetten van dergelijke structuren noodzakelijk is en zeker zo belangrijk, Ostrea beschikt over het uitgebreide netwerk van buitenlandse relaties dat nodig is om dergelijke structuren succesvol van fantasie tot werkelijkheid te maken.

Samenwerking met uw eigen administratieve adviseur

Ostrea is geen accountants- boekhoud- of administratiekantoor en kan daarom, zonder belangenconflict en onafhankelijk, in samenwerking met uw eigen accountant, boekhouder of administrateur helpen uw strategie te bepalen om uw belastingafdrachten, zowel privè als zakelijk, tot het minimum te beperken.