Voor wie is de Joint Venture geschikt?

Ongebonden en flexibel

De meeste ondernemers en ondernemingen in Nederland zijn op een of andere manier aan Nederland verankert, er is een winkel, een kantoor of een werkplaats, de overheid staat borg voor het bankkrediet of het werk of de diensten die de onderneming aanbiedt moeten fysiek in Nederland worden uitgevoerd.

Niet alleen de winkelier op de hoek maar ook de innovatieve software-ontwikkelaar die zijn inkomsten voornamelijk verwerft dankzij de subsidies van het ministerie economische zaken, de taxi-ondernemer, de tandarts en de fysiotherapeut. Allemaal ondernemers die aan Nederland zijn gebonden zoals een goudvis aan zijn kom, het uitzicht is mooi maar er uit springen is geen optie.

De Joint Venture zoals Ostrea die aanbiedt is er voor die ondernemers, ondernemingen en zzp'ers die niet aan Nederland gebonden zijn, ondernemers die weliswaar Nederlandse en in Nederland gevestigde klanten bedienen maar zelf niet in Nederland gevestigd zijn en ook niet of hooguit zo nu en dan in Nederland werkzaam hoeven te zijn.

Werken vanaf een zonnig terras

Voor welke zzp en mkb ondernemers is vertrek uit Nederland en belastingvrij ondernemen met gebruikmaking van de Joint Venture in de praktijk een serieus te nemen optie?

Ondernemers die het werk waar het geld mee wordt verdiend net zo goed vanaf het strand van een tropisch eiland als vanuit een appartement in Antwerpen kunnen doen, als vanaf die bestemmingen maar eenvoudig een nota of factuur naar de Nederlandse klanten zou kunnen worden gestuurd. Dat zijn de ondernemers die dankzij de Joint Venture Nederland voorgoed of voorlopig voor gezien te houden.

*Ondernemers die zich bezig houden met IT diensten zoals het ontwerpen van websites, het programmeren en onderhouden van computersystemen, gegevens- en informatieverwerking, data-beveiliging.
*Reclamemakers, tekstschrijvers, ontwerpers en marktonderzoekers.
*Vrije beroepsbeoefenaren zoals:
ingenieurs, adviseurs, juristen, fiscalisten, accountants, psychologen, tandtechnici, tolken, vertalers.
*Docenten en aanbieders van cursussen en afstandsonderwijs.
*Ondernemers die telefoondiensten, secretariële diensten, telefonische verkoop of helpdeskdiensten op afstand leveren.
*Ondernemers die een webwinkel of website exploiteren.
*Ondernemers die zich bezighouden met de wereldwijde handel in goederen, import en export.
*Adviseurs, agenten en bemiddelaars tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in al bovengenoemde en andere branches.

Natuurlijk is deze lijst niet volledig, vraagt u zich af of uw onderneming of activiteit zich er voor leent om deze belastingvrij van buiten Nederland te ontplooien dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om daar met de mensen van Ostrea eens over van gedachten te wisselen.

In het menu bovenaan deze pagina vind u de verhalen van ondernemers die dankzij deze Joint Venture nu al aanmerkelijk plezieriger leven en werken. Wie weet werkt u vanaf volgende week ook belastingvrij vanuit een land waar de zon ook in de winter heerlijk schijnt en waar de temperatuur van het zwemwater en het uitzicht een stuk aangenamer is.

De kosten

Wanneer u per maand tot maximaal 5 facturen verstuurd, uw jaar omzet niet meer dan €120.000,- bedraagt en u geen personeel in dienst heeft dan is de hier beschreven Joint Venture voor u ideaal. Niet alleen vanwege de plezierige prijsstelling maar ook omdat u daarmee al letterlijk binnen uiterlijk een paar dagen aan de slag kunt.

Voor het oprichten en registreren van de Joint Venture en de onderliggende werkmaatschappij betaalt u, inclusief alle daaraan verbonden kosten, diensten en services voor de eerste drie maanden €1065,- Daarna bedragen de kosten voor het in stand houden van de structuur en de administratieve verwerking inclusief alle daaraan verbonden kosten, diensten en belastingen €135,- per maand.

Bedraagt uw jaaromzet meer dan €120-000,- maar minder dan €300.000,- of verzend u meer dan 5 maar niet meer dan 25 facturen per maand dan bedragen de maandelijkse kosten €235,-. Is uw omzet hoger, verstuurt u meer facturen of heeft u personeel in loondienst dan kunt u helaas niet online oprichten omdat dan maatwerk noodzakelijk is.

Ostrea streeft naar een helder ”alles inclusief” prijsbeleid. U betaalt daarom nooit extra voor inschrijvingen, documenten, kantoorkosten, registered office, BTW, VAT, leges of wat dan ook. Ostrea hanteert geen vanaf prijzen maar kiest voor duidelijke voorlichting en een helder prijsbeleid. Alle prijzen en tarieven zijn inclusief alle kosten.

Ostrea geeft u daarmee de zekerheid dat onaangename financiële verrassingen achteraf u bespaard zullen blijven.

Nu direct zelf online oprichten en registreren:

Ga verder of bel 085-330 1020

Maatwerk

Wanneer voor u of uw onderneming de hier beschreven Joint Venture niet toereikend is omdat u bijvoorbeeld een hogere omzet genereert, meer facturen wilt kunnen verzenden of omdat u met uw onderneming of privé wel in Nederland gevestigd of woonachtig bent of andere van de hier beschreven Joint Venture afwijkende wensen heeft dan nodigen wij u graag uit om op basis van de International Business Corporation samen met u op zoek te gaan naar een maatwerk oplossing.

Heeft u nog vragen belt u dan tijdens kantooruren vrijblijvend telefoonnummer 085-330 1020